Door onze vele jaren ervaring hebben wij een zeer goed beeld van wat bedrijven en zakenmensen wensen … we doen er alles aan om het onze reizigers zo aangenaam mogelijk te maken en we helpen u om de reiskosten van uw bedrijf te verlagen. Zakenreizen zijn onze specialiteit.

Hebt u op het laatste moment nog een hotel nodig, in de buurt van een belangrijke beurs, vlakbij een luchthaven of pal in het centrum? Een huurwagen of helikoptervlucht?

Lijn- of chartervluchten overal ter wereld? Uw meeting is vroeger gedaan als gepland en wenst een vroegere vlucht? Uw e-tickets binnen de 10 minuten na uw telefoontje in uw mailbox?

Voor al uw zakenreizen bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze vlotte en snelle service bouwden we de afgelopen jaren een uitstekende samenwerking op met verschillende bedrijven uit heel Vlaanderen.

Snel en voordelig

Om een goed beeld te hebben van het reisaanbod moet u meestal meerdere websites bezoeken. Wij doen al het opzoekwerk voor u en vergelijken de tarieven en mogelijkheden bij verschillende maatschappijen…

Ook dankzij onze expertise en ervaring in het uitzoeken van combinaties en routes die een online bookingsengine niet kan vinden, vindt u bij ons meestal een goede deal.

En aangezien snelheid belangrijk is, is uw offerte voor een vliegticket er steeds dezelfde dag. Vraag ons om advies of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we een eventuele verdere samenwerking kunnen bespreken.

Optimale service

Opdat u geen tijd zou verliezen, nemen wij alle reisvoorbereidingen voor onze rekening. We helpen u met het aanvragen van een visum, checken de benodigde vaccinaties, reserveren een eventuele huurauto en gaan de parkeerfaciliteiten in de luchthaven na.

Zowel in Europa als in landen waar ingewikkelde inreisprocedures gelden, kunnen wij een toegevoegde waarde bieden. Wij houden uw reizigersprofiel bij waaronder de voorkeur van de seating, de maaltijden aan boord en uw frequent flyer-gegevens.

Deze passen we toe op elke boeking zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We organiseren zakenreizen die stroken met het reisbeleid van uw bedrijf en proberen dit beleid voortdurend te optimaliseren.

Na de boeking

Panne met de huurauto? Aansluiting gemist? Ook tijdens uw reis wordt u niet aan uw lot overgelaten. Mocht er toch iets mislopen zijn we 24/7 bereikbaar om u verder te helpen. Bij ons kunt u altijd terecht voor een snelle oplossing.

Check in

Hotels

Formaliteiten