Zonvakanties

Citytrips

Autovakanties

Wintersport

Verre reizen

 

Verre reizen

Mogen wij u laten wegdromen in een overwater bungalow op een paradijselijk eiland, u laten genieten van zonsondergang in "een Afrika" dat u nog nooit zag, u meenemen

op een avontuurlijke reis naar Machu Picchu, de vergeten stad van Peru… of verkent u liever Andalousie met zijn schitterende en unieke paradores of….

Welkom in de wereld van GO SOUTH TRAVEL, een wereld van pure verwennerij.

Go South Travel staat voor "exclusief reisbureau met een ziel". Wij zijn een professioneel en ervaren team, dat er speciaal is voor mensen die van hun vakantie iets boeiends willen maken en met volle teugen willen genieten. Om voor het even welke bestemming, welk hotel, avontuurlijke reis of rondreis,…….. bij ons kan u terecht. Huwelijksreizen weten wij te boetseren tot iets onvergetelijks waar u nog vaak aan zal terugdenken.

Wij bieden net dat tikkeltje meer, waar u al lang naar zocht, maar nergens kon vinden.

Go South Travel maakt het verschil door met u mee te denken, en soms zelfs voor u te denken. Zoals bij alle praktische zaken die nodig zijn voor vertrek.

 

opt shutterstock 394840828

Honeymoon

Bij ons bent u op ’t juiste adres voor een geslaagde en onvergetelijke huwelijkreis. Graag stellen we samen met u uw honeymoon samen volgens uw wensen en budget: een charmehotel, een vleugje cultuur, een intiem diner, parelwitte stranden, een safari, een romantische cruise, …  Kom langs met uw wensen en wij beantwoorden die met bestemmingen en formules die daar het beste op inspelen. Wij weten waar er speciale kortingen en extra voordelen aan honeymooners geboden worden.

Plan tijdig uw huwelijksreis: een jaar à een half jaar op voorhand. Dit garandeert een ruimere keuze en betere tarieven en biedt u ook de mogelijkheid om alle formaliteiten (als reispas, visum) en eventuele inentingen tijdig in orde te brengen.

GO SOUTH Travel zorgt voor een unieke honeymoonervaring: een reisparel waarvan u nog lang zult nagenieten …
Trouwen in het buitenland

Mauritius, Bali, Las Vegas, de Dominicaanse Republiek, … zijn hiervoor gegeerde bestemmingen. Go South Travel werkt hiervoor o.a. in samenwerking met Travelworld en staan u bij voor de legalisatie in België.

  • Procedure huwen in het buitenland
  • Bestemmingen om te trouwen in het buitenland