Wie met het vliegtuig reist, wordt aanbevolen om voor korte afstandsvluchten 2 uur vooraf op de luchthaven te zijn en 3 uur voor de lange afstandsvluchten.

Online Check In

Of doe zoals ons: vermijd wachtrijen door online in te checken. Het enige wat u best bij de hand houdt, is uw ‘Booking Reference Number’ of ‘E-ticketnummer’. Online inchecken voor de meeste lijnvluchten, doet u hier.

Handbagage

Er gelden strikte beperkingen voor het meenemen van vloeistoffen en potentieel gevaarlijke voorwerpen in de handbagage. Voor uw veiligheid wordt handbagage nauwkeurig gecontroleerd. Houd rekening met enige wachttijd en probeer die niet te verlengen door u zelf aan de voorschriften te houden.

Luchthaven info

Luchthaven vervoer

Onze service voor een zorgeloze vakantie begint al voor u op het vliegtuig stapt. Zodra u bij ons iets heeft geboekt, kan u eveneens vervoer reserveren van en naar de luchthaven of het station. Op die manier bent u verzekerd van een rustige en comfortabele privérit en zorgen wij dat u op tijd op uw bestemming bent.

Een garantie voor een ontspannen start van uw reis!

Onze dienst is, afhankelijk van waar u woont, voordeliger dan een taxi. Bijvoorbeeld een rit naar Zaventem kost 55 euro per wagen vanuit de volgende gemeentes: Brasschaat / Deurne / Edegem / Ekeren / Gooreind / Hoevenen / Hoboken / Kapellen / Kontich / Maria t Einde / Merksem / Schoten / St Job / Wijnegem / Wilrijk U kunt het bedrag rechtstreeks aan de chauffeur betalen of bij ons op kantoor. We werken samen met ANN LIVENS en B-Touring

Huurwagens

Wij werken al jaren samen met Sunny Cars, zij staan steeds garant voor een uitstekende service. Genieten, relaxen en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto van Sunny Cars heb je pas echt vakantie! Want een Sunny Car is all-in. Gegarandeerd geen extra toeslagen, maar 1 vast bedrag. Duidelijker en makkelijker kan niet! In meer dan 90 landen staat jouw ideale huurauto voor je klaar. En toch voelt Sunny Cars altijd dichtbij. Je krijgt namelijk een uittreksel van het lokale contract, de beste verzekeringsvoorwaarden en je kunt altijd contact opnemen, 24 uur per dag.

Sunny Cars bemiddelt al 20 jaar lang succesvol in autohuur. Meer dan 1 miljoen tevreden klanten gingen je voor. Sterke punten?

  • Heldere all-in prijs
  • Heldere all-in prijs
  • Optimaal verzekerd
  • Ruime keuze in autotypes
  • Alles vooraf perfect geregeld
  • Gratis wijzigen
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Sunny cars

De Airport Shuttle Service van en naar Antwerpen

U kan ook naar de luchthaven gaan met de SN Brussels Airlines Expressbus. Met de Shuttle reist u tussen de luchthaven in Zaventem en het centrum van Antwerpen (Keyserlei en Crowne Plaza). De shuttle rijdt elk uur tussen 05:30 en 23:00.

Deze dienst kan niet op voorhand gereserveerd worden.

Tarieven (enkel) :
Volwassenen: +/-8 EUR
Peuters (0-23 maand): gratis
Uurregeling

Meer info:
Telefoon: +3252334000 - Fax: +3252337722 - http://www.biac.be/bus

Parkeren op Zaventem

www.biac.be